joi, 1 aprilie 2010

Start

Iata-ma in fata "colii" albe de scris, fara a avea nimic de zis, fara a crede in ceva, doar din inertia de a-mi alunga monotonia. Nu stiu ce ar trebui sa scriu, nici cat, dar mai ales ma framanta ca nu stiu de ce scriu. Care este scopul unui blog? Poate voi afla mai tarziu...
Se spune ca prima impresie conteaza... pentru mine nu conteaza, aparentele sunt inselatoare. Adica, m-am referit ca daca prima mea postare ar lasa de dorit, sa imi mai dati-mi o sansa.
De ce sa cititi blogul meu? Oh, aici raspunsul este simplu: din curiozitate. Nu promit ceva inovator de fiecare data, insa promit diversitate. Nu promit sa fiu in trend cu subiectele fierbinti1, nu promit ca voi scrie zilnic, nu promit ca o sa fiu impartial (doar nu sunt jurnalist). Si nu e nici o pacaleala, chiar daca e 1 aprilie.


1. A nu fi in trend cu un subiect fierbinte poate fi chiar in avantaj. Intoxicarea oamenilor zilnic cu subiecte care mai de care gretoase, pornografice, idioate, puerile nu poate duce la ceva bun.

Un comentariu:

perfecta79 spunea...

Bine ai venit (in peisajul blogurilor). Voi lectura cu mare placere post-urile tale (am scris corect ?). Si nu voi critica, ci voi comenta (cel mult) impreuna cu tine.

Ingrid